• Tango Touch Boek
  • Tango Touch Boek

Tango Touch

Tango Touch - Een boek over het mysterie van de liefde

Bestel Boek Tango Touch

€23.50
 voeg toe

TANGO TOUCH Wat is de liefde en wat is verlangen?
In de Tangomuziek wordt zowel het hartstochtelijk verlangen naar de ander bezongen als een beroep gedaan op een éénwording van denken, voelen en zijn in de danser zelf. Na vijf jaar tangodansen ben ik nog een beginner, toch geeft de danshouding van man en vrouw in de Argentijnse tango mij handvatten om het mysterie van de liefde te verwoorden. De Argentijnse tango is voor mij een metafoor geworden voor de universele levensdans van verzet en overgave aan de liefde in ieder mens zelf. De kosmische principes die de Argentijnse tango kenmerken zijn in geen enkele andere dans aanwezig.

In dit boek deel ik graag het mysterie van de éénwording zodat het zich ook buiten de tango kan ontvouwen in en tussen mensen. Dit maakt het boek geschikt voor iedreen die geinteresserd is in de innerlijke ontwikkeling van bewustzijn en liefde.
Het boek hoopt dat de bewustwordeingsprocessen van denken, voelen en 'zijn', het mysterie van de liefde, zo zijn beschreven dat de lezer zich hierin kan spiegelen.

Donna Huizenga is een kunstenares en creatief therapeut. Ze schrijft als communicatietrainer creatieve bewustzijnsprogramma's voor bedrijven gebaseerd op de pricnipes van éénwording. De oorspronkelijkheid van mensen staat hierbij centraal waardoor teams zich vanuit openheid en echtheid met elkaar verbinden.
Na 25 jaar empirisch onderzoek blijkt dat weznelijk herstel plaats vindt van trauma wanneer eerst het voelen - de beeldende hersenhelft - wordt aangesproken en achteraf het denken wordt ingezet - de rationele hersenhelft.
Dit geldt voor de ontwikkeling van bewustzijn en liefde bij alle mensen over de hele wereld ongeacht het IQ en de cultuur. Het is een wonder om te zien hoe denken en voelen éé worden in 'zijn'als het oorspronkelijke deel in de mensen, voorbij de overlevingsdrang, wordt aangesproken.