• Bloch Balance Lisse S0162L

Bloch Balance Lisse S0162L

Bloch Balance Lisse S0162L

Bestel Spitzen Bloch Balance Lisse DPS0162L

€84.95 voeg toe

Balance Lisse biedt een ondersteunende en veilige, gestroomlijnde pasvorm, hoe veeleisend de routine ook is. Ontworpen op een gebogen leest, volgt een medium schacht de natuurlijke contouren van de voet, waardoor de wreef in contact blijft met de schoen, voor comfort en bescherming tegen blessures.

Zeer breed platform, inwendig taps toelopend, waardoor dansers het gevoel krijgen alsof ze de hele dag en pointe kunnen blijven.
Gebogen leest volgt de natuurlijke contouren van de voet.
De voorgevormde hiel is vakkundig gevormd om afzakken te verminderen; elke keer een mooie, naadloze lijn bereiken. Het versterkte satijn blijft glad en sterk door krachtig spitzenwerk. Stelt je in staat om prachtige, naadloze lijnen op het podium te creƫren en je volledige potentieel en pointe te vervullen.
Dit versterkte materiaal is ook sterker en gaat langer mee, helpt rimpels te verminderen en zorgt voor een algeheel gladder uiterlijk. Balance Lisse heeft een slanke, voorgevormde hiel die een lager profiel aan de voet geeft, samen met een algehele vermindering van het uiterlijk op de hiel
In de hiel van de schoen is een dunne, zachte en flexibele spons verwerkt om de natuurlijke vorm van de hiel effectief te behouden.
Volledige zool, een laag profiel. Medium kanten.
Opmerkingen: Linten en elastiek worden apart verkocht