• MDM Ballet Trading Cards Verzamelmap
  • MDM Ballet Trading Cards Verzamelmap

MDM Trading Cards Verzamelmap

MDM Trading Cards Verzamelmap

Bestel MDM verzamelmap DPBallettradingcardsmap

€25.00

 voeg toe

Doos met 6 boosterpakketten. Totaal 36 kaarten.

Verzamel alle 149 kaarten van 14 van de beroemdste klassieke sprookjesballetten. Kijk uit naar zeldzame holografische kaarten van de 14 belangrijkste vrouwelijke ballerina's, evenals 6 uiterst zeldzame roségouden metallic kaarten. Er is ook een verborgen geheime gouden kaart die alleen de gelukkigste verzamelaars zullen vinden.

Begin nu met verzamelen, ruil met je vrienden om je set compleet te maken!

Geschikt voor 6+ jaar♥ Maak kennis met Titania ♥

Zij is de hoofdpersoon in de set met 9 kaarten 'A Midsummer Night's Dream'. Gelukkige verzamelaars kunnen Titania vinden als een Holographic Rare-kaart of een Metallic Ultra Rare-kaart.
Hoe werkt de collectie?

Organiseer en bescherm uw MDM-kaartcollectie. Ontworpen voor ruilkaarten van standaardformaat met zeer transparante pocketpagina's voor weergave. Dankzij het dubbelzijdige ontwerp kun je moeiteloos door het album bladeren en elk ingewikkeld detail van het artwork bewonderen zonder het gedoe van het verwijderen van kaarten uit hun beschermende zakken.

Onze verzamelalbums zijn voorzien van een elegant MDM-kaartenlogo met roségouden reliëf, waardoor ze een ideaal cadeau zijn voor kaartliefhebbers en een essentiële aanvulling om uw dierbare kaartencollectie te behouden.

Elk album kan maximaal 540 kaarten bevatten.