• Bloch Omnia S0926L sneakers
  • Bloch Omnia S0926L sneakers
  • Bloch Omnia S0926L sneakers
  • Bloch Omnia S0926L sneakers

Bloch Omnia S0926L

Bloch Omnia S0926L

Bestel Sneaker Bloch DPS0926L

€76.95


 voeg toe

Deze nieuwe lifestyle sneaker van Bloch is superlicht, geheel ademend, stijvol en comfortabel. Perfect voor onderweg naar de studio. De gewatteerde voetbed en binnenzool zorgt voor een fantastisch gevoel, hoe lang je reis ook duurt. De gebreide bovenschoen biedt ondersteuning aan de voet en zorgt dat deze kan ademen. De schoen heeft verder een comfortabele stretch afsluitlijn, versterkte vetersluiting en een intern gewatteerde contrefort die jou het ultieme comfort bieden.

Omschrijving:
De Omnia heeft een strak zijaanzicht met een prachtige gemixt en gebreid design dat beschikbaar is in 4 kleuren. Het sportieve model van de Omnia heeft gebreide gaten, waardoor de schoen kan ademen, bij de tenen en aan de zijkant. Hierdoor blijft de voet blij en droog.
De lichtgewicht schokdempende buitenzool geeft het je gevoel op wolken te lopen waardoor je geen vermoeide voeten krijgt. De dubbel gebreide neus beschermd de tenen en verlengd het de levensduur van je sneakers. De Omnia heeft een gewatteerde contrefort binnen in de schoen en een extra ondersteunende contrefort aan de buitenkant, waardoor jouw voeten goed op hun plek blijven.